Dak- en zinkwerk

Kloosterman Installatietechniek kan u helpen met alle dak gerelateerde klussen. Of het nu gaat om dakbedekking, plaatsen van dakgoten, uitvoer van onderhoud of reparatiewerkzaamheden. Wij staan voor u klaar. Neem direct contact op voor een advies op maat.

Dakbedekking

Is het dak van uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Of moet uw nieuwbouwwoning voorzien worden van dakbedekking? Assen Installatietechniek is als ervaren dakbedekkingsbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, EPDM daken, bitumineuze daken en uiteraard het bijbehorende zinkwerk.

Reparaties

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn, maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan een kleine lekkage uitmonden in een grote beschadiging, met alle gevolgen van dien. Het repareren van beginnende lekkages is vaak vrij eenvoudig, echter raden we wel aan dit altijd door een specialist te laten uitvoeren.

Onderhoud

Uw dak moet jaar in, jaar uit vele weersinvloeden verdragen. Hierdoor is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Het is daarom van belang om geregeld onderhoud te laten uitvoeren aan zowel uw dakgoten als het dak zelf. U laat uw auto APK keuren, dit is bij het dak ook aan te raden. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt dat beschadigingen en slijtage worden voorkomen, en de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Zink- en Koperwerk

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken en koperen dakgoten. Wij beschikken over zowel de materialen als de kennis en ervaring om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken en uw dakgoten in topconditie te houden