Sanitair

Als het op sanitair aankomt, dan bent u bij Kloosterman Installatietechniek aan het juiste adres. Of het nu gaat op het renoveren van uw badkamer, het plaatsen van een nieuw toilet of het uitvoeren van reparaties, wij zijn u graag van dienst.

Reparaties

Wanneer er iets defect is aan één van uw sanitaire voorzieningen, dan is het wel zo fijn als dit direct wordt verholpen. Of het nu gaat om een lekkende kraan of een kapotte leiding, Kloosterman Installatietechniek staat voor u klaar. Voor spoedreparaties kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Renoveren

Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus maar vaak wel voordeliger dan wanneer u er voor kiest om alles nieuw te plaatsen. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling mee te geven zonder dat alles vervangen moet worden. Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt echter wel enige ervaring. Wanneer bepaalde voorzieningen niet op de juiste wijze aangesloten worden kunt u hier namelijk jarenlange problemen aan overhouden die alleen maar voor meer frustraties zorgen.

Gelukkig kunt u altijd terecht bij Kloosterman Installatietechniek!