Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Naast de welbekende CV-ketel en radiator worden er op vele vernieuwde manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte.

HR-ketel

Wanneer u nog over een VR-ketel of een ouderwetse boiler of geiser beschikt, is de aanschaf van een HR-ketel (Hoog Rendement ketel) zeker het overwegen waard. Een HR-ketel zorgt voor zowel de warmwater voorziening als de verwarming in uw woning en is aanzienlijk zuiniger met energie dan oudere installaties. Door over te stappen op een HR-ketel kunt u jaarlijks makkelijk 300 euro aan energie besparen! Voor meer informatie over de aanschaf van een nieuwe CV-ketel kunt u hier terecht.

Wand- en vloerverwarming

U kunt ook overwegen om te stappen op wand- en/of vloerverwarming. De bijhorende installaties zijn ver doorontwikkeld waardoor de investering in relatie tot het rendement zeer interessant kunnen zijn om in overweging te nemen. Het resultaat wat deze installaties moeten leveren is een verhoging van het woon- of werkcomfort door de circulatie van een aangename temperatuur.

Er lekker warm bij zitten doet u natuurlijk via Kloosterman Installatiebedrijf.